Didim'de Tamamlanan Yol Ve Kaldırımlar İçin Tören Düzenlendi

Didim Belediyesi’nce Fevzi Paşa Mahallesi Uslu Sitesi içerisinde geçtiğimiz kış döneminde başlatılan yol ve kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından açılış töreni düzenlendi.

Didim'de Tamamlanan Yol Ve Kaldırımlar İçin Tören Düzenlendi
Didim’de uzun yıllardır el atılmayan Fevzi Paşa Mahallesinin en işlek sitesi olan ve mahallenin merkezi konumundaki Uslu sitesince geçtiğimiz kış döneminde Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın talimatıyla yol ve kaldırım çalışması başlatıldı. Uslu sitesinin içerisinde geçen iki taralı yol ile kaldırımla yenilenerek sezon öncesinde vatandaşların kullanımına açıldı.

Uslu Sitesinde düzenlenen açılışa Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, CHP İlçe Başkanı Gökmen Karataş, Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu, DİTAB başkanı Sevinç Karataş, CHP Kadın Kolları Başkanı Figen Çakmakgil, belediye meclis üyeleri, Mahalle Muhtarı Ali Osman Çolak, çevredeki sitelerin başkanları ile site sakinleri katıldı.

Açılış öncesinden Başkan Atabay’a site sakinleri adına çiçek verildi.

Açılışta konuşan site yöneticileri Merkezi konumdaki Uslu sitesinde yapılan yolların kendilerini memnun ettiğini belirtip, bu tür çalışmaların sürmesini temenni etti.

Fevzi Paşa Mahalle Muhtarı Ali Osman Çolak ise Mahallelerinin yapılan hizmetlerden dolayı Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’a teşekkür edip, hizmetlerin sürmesi temennisinde bulundu.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise Yol ve Park gibi hizmetlerin görevleri olduğunu belirterek mahalle sakinlerine Altyapı ve İmar planları hakkında bilgiler verdi. Başkan Atabay, “Bu bizim görevimiz; yol yapacağız, sizlere hizmet edeceğiz. Siler bizleri taçlandırdınız. Her mahallede muhtarlar site başkanları ve kendine bazı şeyleri görev atfeden insanlar vardır. Bazen yol, park ve bir bank bile çok önemlidir. Bu yolun yapılması için de bize destek oldular. Bu tip açılışlarda sizlerle beraber olmamızı sağlıyor. Yolun üst kısmını da yapacağız sezon sonunda; müsterih olun. Sezon sonunda çalışacağız” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Atabay’a site sakinleri adına Muhtar Ali Osman Çolak tarafından plaket verildi.

Açılışın ardından Başkan Atabay, site sakinleriyle bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundu.
Kaynak: İHA