Aydemir'den Azizoğlu'na Şükran Plaketi

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Erzurum’un milli irade hassasiyetini, dadaşça duruşunu, devlet adamlığı dirayet ve kararlılığıyla ifade ederek, milli ruha önderlik eden Sayın Valimiz Seyfettin Azizoğlu’na dadaşlar adına şükranlarımızı sunuyoruz.’ dedi.

Aydemir'den Azizoğlu'na Şükran Plaketi
MİLLİ MESAJ

Vali Seyfettin Azizoğlu’nun önderliğinde, il kamu yönetici ve mensuplarının 15 Temmuz hain darbe girişimi sürecinde gösterdikleri dirayet, devlet adamlığı ve milli irade fedailiğini tarifsiz ve cansiperane bir milli mesaj olarak gördüklerini söyleyen Milletvekili Aydemir, ‘Türk Milletinin nadide bir parçası olan Erzurum ve dadaşlar, yeni bir Aziziye Destanı yazmışlardır. Milli İradeye yüreklerini adayanlar, millet yoluna baş koyanlar, hain kakışmaya karşı sergilediğiniz direniş önderliğini unutmayacaktır.’ diye konuştu.

VATAN SİZE MİNNETTARDIR

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu’nu ziyaret ederek, şükran plaketi sunan Milletvekili Aydemir, ‘Sayın Valim, 15 Temmuz sürecinde, Bir büyük milletin şerefli mensubu olarak,‘Türkiye Cumhuriyeti’nin, devleti, milleti ve vatanıyla bir bütün olduğu gerçeğini, dirayetiniz, devlet adamlığınız ve üstün görev anlayışınızla vurguladığınız için Vatan size minnettardır.’ dedi.

Kaynak: İHA