Turgutlu Demokrasi Ve Şehitler Mitinginde Tek Yürek Oldu

Turgutlu, Demokrasi ve Şehitler Mitingi ile eşzamanlı olarak Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinge akın etti. Belediye Başkanı Turgay Şirin ile birlikte yola çıkan belediye personeli ve vatandaşlar, Manisa’da tek yürek oldu.

Turgutlu Demokrasi Ve Şehitler Mitinginde Tek Yürek Oldu
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne katıldı.

Turgutlu Belediyesi önünden hareket eden araçlarla Manisa’ya intikal eden belediye müdürleri, personeli ve vatandaşlar da Manisa’daki coşkunun büyük bir parçası oldu. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın da katıldığı ve protokolün ilk olarak Vali Mustafa Hakan Güvençer’in makamında bir araya geldiği mitinge, Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, İsmail Bilen, Recai Berber, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve ekibi, İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Mercan, Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, kaymakamlar, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Birlik ve beraberlik coşkusu

İstanbul Yenikapı’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ canlı yayınla Cumhuriyet Meydanı’nda gösterildi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan Binali Yıldırım, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuştuğu miting protokol üyelerinin sahneye çıkarak verdiği birlik ve beraberlik pozuyla sona erdi.
Kaynak: İHA