O isim canlı yayına bağlanınca Latif Erdoğan isyan etti

Gecenin en sıcak tartışması Habertürk ekranlarında yaşandı. Bir dönem Fethullah Gülen'e yakınlıklarıyla bilinen yazarlar Nurettin Veren ve Latif Erdoğan canlı yayında tartıştı.

O isim canlı yayına bağlanınca Latif Erdoğan isyan etti
O isim canlı yayına bağlanınca Latif Erdoğan isyan etti
Fetullah Gülen'in yanında 45 yıl yöneticilik yapan gazeteci-yazar Latif Erdoğan Habertürk ekranlarına konuk oldu.

Canlı yayında çarpıcı açıklamalar yapan Erdoğan, Fethullah Gülen'in bir dönem sağ kolu olarak bilinen Yeni Akit yazarı Nurettin Veren'le ilgili sözler söyleyince Nurettin Veren canlı yayına bağlandı. İkili arasında tartışma yaşanırken moderatör Didem Arslan Yılmaz zor anlar yaşadı. 

Yazar Latif Erdoğan'a Nurettin Veren'in TSK'daki FETÖ yapılanmasıyla ilgili sözleri soruldu. Erdoğan'ın cevabı üzerine canlı yayına telefonla bağlanan Nurettin Veren Latif Erdoğan'a sert tepki gösterdi.

Veren, Latif Erdoğan'ın haddini aştığını belirtirken " Latif Erdoğan tahammülsüz ve hazımsız. Bir numara olma hastalığını aşamamış biridir." dedi.

Bu sözler üzerine Latif Erdoğan, moderatör Didem Arslan Yılmaz'a dönerek "Ya kapatın!' Ben giderim" dedi. Bunun üzerine Didem Arslan Yılmaz Veren'e "Ben size cevap verme hakkınızı kullandıracağım ama karşılıklı sataşmaya girerse konuğumla yayına devam edemeyeceğim" diyerek Veren'i uyardı ve yayından aldı.