Muratpaşa'da Camilerin Eksiklikleri Giderildi

Muratpaşa Belediyesi, Turunç Masa’ya ulaşan talepler doğrultusunda 25 caminin çevre duvarının yapılmasından boyanmasına kadar her türlü ihtiyacını karşıladı.

Muratpaşa'da Camilerin Eksiklikleri Giderildi
56 mahallesine, sınırları içindeki tüm cami, cemevi ve kiliseye ayrım gözetmeden hizmet veren bir yerel yöneticilik anlayışını oluşturan Muratpaşa Belediyesi, camilerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor

Muratpaşa Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Turunç Masa’ya ulaşan talepler doğrultusunda 25 caminin çevre duvarının yapılmasından, avlusunun asfaltlanmasına, tuvaletlerinin, sıhhi tesisatının onarılmasından, caminin baştan aşağı boyanmasına kadar tüm ihtiyaçlarını karşıladı.

Çalışmalar kapsamında Hacı Sait Camii’nin ihtiyacı olan paravan yapılırken Kökler Camii’ne katlanabilir masa yapılıp teslim edildi, camide aynı zamanda tamir ve temizlik işleri de yapıldı. Sanayi Camii’de kaldırım tamiratı yapılırken çevre duvarı ve bahçe kapısı yapıldı. Balbey Camii’nde de tuvaletlerindeki arızalar giderildi, Hacı Ahmet Camii sıhhi tesisatı yenilendi.

Yeşilköy, Güzelbağ, Şeyh Sina, Hacı Çalık, Göçmenoğlu, Dutlubahçe, Arvallı, Ummuhan, Sedir, Hüseyin Semani, Çınarlı Sokak Camii boyanırken Uğurlu Camii’nde asfalt çalışması tamamlandı. Osman Karakuyu, Türbeli Mezarlık, Sofular, Mehmet Tetik, Olukağzı camilerinde Güllük Mescidi, gerekli çalışmalar talepler doğrultusunda yerine getirilirken Tekelliler Camii’nin ise duvar ve sıva çalışması yapıldı.

Muratpaşa Belediyesi bu çalışmalarla birlikte Antalya’nın kent merkezindeki en önemli ibadethanesi Muratpaşa Camii’nin de tuvaletlerini yenilemek için çalışmalar başladı.

Cami tuvaletinin yıkılıp yeniden yapılması proje çizim aşaması için gerekli plan tadilatları tamamlandı.
Kaynak: İHA