Korgeneral Çetin, Siirt'te Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz ile esnafı gezip, vatandaşlarla sohbet etti.

Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, Siirt'te esnafları ziyaret etti.

Çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Siirt'te gelen Korgeneral Arif Çetin, Vali Mustafa Tutulmaz'a ziyarette bulundu. Vali Tutulmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İçişleri Bakanlığınca Van Asayiş Kolordu Komutanlığına atanan Korgeneral Çetin'e, yeni görevinde başarı diledi.

Daha sonra Tutulmaz ve Çetin, beraberlerinde İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Halidun Eren ve İl Emniyet Müdürü Metin Özkan ile Aydınlar ve Güres Caddesi'ndeki esnafı tek tek dolaştı.

Ardından geçtikleri bir parkta vatandaşlarla sohbet eden Tutulmaz ve Çetin'in yanına gelen tespih satıcısı Hacı Erkaslan, FETÖ'nün darbe girişimine karşı durduğunu belirttiği İl Emniyet Müdürü Özkan'ı alnından öptü.

Türkiyeyi çok sevdiğini belirten Erkaslan, 'Paşama kurban olayım var olsun. Allah sizinle beraber olsun, gözlerinizden öpeyim. Allah sizi başımızdan eksik etmesin, sizinle beraberim. Bu şehitlere kurban olayım. Hastaneye gidiyorum bedava, ilacım bedava, 3 ayda bir az çok destek veriliyor. Ben nankör, vatan haini değilim, devletimi seviyorum. Devlete düşman olanları Allah kahretsin.' dedi.
Kaynak: AA