İşyeri Açılışında Birlik Ve Beraberlik Mesajları Verildi

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, ilçede faaliyete geçen bir dönercinin açılışına katıldı. AK Parti Manisa Milletvekillerinin de katıldığı açılışta birlik ve beraberlik mesajları verilirken, açılışın ardından AK Partili milletvekilleri MHP’li Belediye Başkanı Turgay Şirin’in makamında bir araya geldi.

İşyeri Açılışında Birlik Ve Beraberlik Mesajları Verildi
Atatürk Bulvarı Ortapark Kafeterya karşısında hizmete giren bir dönercinin açılışı birlik ve beraberlik mesajlarına sahne oldu. Açılışa AK Parti Manisa Milletvekilleri İsmail Bilen ve Murat Baybatur, Kaymakam Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Milletvekilleri Bilen ve Baybatur ile Kaymakam Turan yaptıkları konuşmada ekonominin canlanmasının önemine değinerek, birlik ve beraberlik verdi. Açılışta davetlilerle selamlaşan Başkan Şirin de yaptığı konuşmada ilçeye kazandırılan her işyerinin Turgutlu’nun gelişim ve değişimine katkı sağladığının altını çizerek işyerinin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Heyetten Başkan Şirin’e makam ziyareti

İşyeri açılışının ardından Milletvekilleri İsmail Bilen ve Murat Baybatur, Kaymakam Uğur Turan, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve beraberindeki heyet, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i makamında ziyaret etti. Başkan Yardımcısı İskender Tunç’un da yer aldığı ziyarette, dün gerçekleştirilen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne yönelik değerlendirme yapıldı. Milletvekili Bilen, Turgutlu halkının mitinge yoğun katılım sağlamasından dolayı başta Kaymakam Turan ve Başkan Şirin olmak üzere herkese teşekkür etti.
Kaynak: İHA