AK Partili Atay Uslu Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu geçtiğimiz günlerde yağmur sebebiyle sel felaketi yaşanan Elmalı’nın Eskihisar ve Salur Mahallelerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

AK Partili Atay Uslu Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulundu
Yaşanan sel felaketi sonucu zarar gören seralar ve tarım alanlarında inceleme yapan Atay Uslu’ya, Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin ve meclis üyelerinden oluşan heyet de eşlik etti. Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, incelemelerden sonra köylülerle buluşarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Seralarda ve bahçelerde meydana gelen hasarın tespiti için gerekli çalışmalar başlatıldığını söyleyen Atay Uslu, DSİ yetkililerinin sele karşı alınabilecek tedbirler konusunda teknik incelemeler yaptığını kaydetti.

Uslu, zararların telafisi, alt yapı ve yol hasarları için ilgili kurumların çalışma yapacaklarını söyledi.



Bölgenin yaz sebze üretiminde önemli bir merkez olduğunu hatırlatan Uslu şöyle devam etti; " Ürünlerin pazara, hale daha kolay ulaşımı işin Elmalı - Seki yolu çalışmaları konusuna da önem veriyoruz. Geçen hafta bu yolla ilgili yapılması gerekenler konusunda ilgili kurumlarla bölgede yerinde bir çalışma yapmıştık. Milletimiz her türlü hizmetin en güzeline layık. Hem hizmet açısından hem de sel zararlarının telafisi için çalışmaları yapıyoruz."
Kaynak: İHA