Sanatçılardan Birlik Ve Beraberlik Mesajı

Yenikapı’da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne akın eden ünlüler yaptıkları açıklamada birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Sanatçılardan Birlik Ve Beraberlik Mesajı
Yenikapı’da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne siyasilerin yanı sıra birçok ünlü isim de katıldı.

Ünlü oyuncular Kenan İmirzalıoğlu, Yılmaz Erdoğan, Halit Ergenç, sanatçı Kenan Doğulu, Mustafa Yıldızdoğan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim alanda yer aldı.

“Hakimiyet halka aittir”

Burada açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan, “Söz değil, buradaki resim her şeyi anlatıyor. Biz seçeriz. Başka kimsede buna karışamaz. Ne içeriden ne dışarıdan. Demokrasi budur. Hakimiyet halka aittir. Yepyeni bir tarihi dönem açılıyor onun coşkusu içindeyim” dedi

“Tek nefes olan bir ülke olma adına çok önemli bir adım”

Açıklamalarda bulunan ünlü sanatçı Kenan Doğulu, “Ülkemiz için birlik beraberliğimizin kanıtlamanın, bir aile olduğumuzu hatırlamanın vakti çoktan geçmişti bile. Milat kabul edilip yepyeni açılan bu kapıdan bir biriyle anlaşan, tek yürek olabilen, tek nefes olan bir ülke olma adına çok önemli bir adım. Burada olmak çok güzel. Coşkuluyuz” dedi.



“Bütün ülkenin bir arada olması Türkiye’miz için umut verici”

Geçtiğimiz yerden bugüne gelmenin çok büyük bir umut olduğunu belirten Ünlü oyuncu Halit Ergenç, “Gerçekten çok tehlikeli bir yerden geçtik. Bütün ülkenin bütün üst kimliklerini bırakarak, bütün ayrımları bırakarak bir arada olması Türkiye’miz için umut verici. Ülkenin tüm meydanlarında insanlar toplanıyor. Biz de meydanlardayız. Umuyorum bugünden sonra daha aydınlık bir Türkiye’yi getirecektir bize” diye konuştu.

Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan ise, “Milli mücadele ruhu 15 Temmuz’la yeniden başladı.

Herkesin ölürüm Türkiye’m demesi beni onurlandırdı duygulandırdı“ dedi.

Kaynak: İHA