Aliağa, Bir Kez Daha 'Demokrasi' Dedi

Darbe girişiminin ilk gününden itibaren başlayan demokrasi nöbeti, İzmir’in Aliağa ilçesinde birlik ve beraberlik mesajları ile devam etti.

Aliağa, Bir Kez Daha 'Demokrasi' Dedi
24 gün boyunca birlik ve berberlik için vatanın bölünmez olduğunu göstermek amacıyla ellerinde Türk bayraklarıyla Demokrasi Meydaı’na akın eden binlerce Aliağalı vatandaş, demokrasiye olan bağlılıklarını bir kere daha haykırdı. Demokrasi nöbetinde, AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir bir araya gelerek, ülkeyi FETÖ örgütünden temizleyeceklerini, birlik ve beraberlik içerisinde ülkeyi yeniden inşa edeceklerini vurguladı.

Kaymakam Bayram Yılmaz da, "Şimdi Türkiye eskisi gibi olmayacak. Bu darbe girişimi olduğunda sağcısı ve solcusu, her partiden vatandaşlarımız bir araya gelerek en güzel birlik ve berberliğini gösterdiler. Vatandaş eskisinden daha fazla sokağına, camisine, okuluna, fabrikasına, hastanesine, polisine ve askerine sahip çıkacak. Daha fazla çalışıp, ülkesini daha da güçlü yapacak” dedi.

Kaynak: İHA