Rekabet Kurulu Kararları

Rekabet Kurulunca, Özel Akay Hastanesi'nin, Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık Turizm Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt AŞ tarafından devralınması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.

Rekabet Kurulunca, Özel Akay Hastanesi'nin, Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık Turizm Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt AŞ tarafından devralınması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan Kurul kararlarına göre, National Bank of Greece SA'nın yüzde 100 iştiraki olan NBGI PE tarafından yönetilen 11 limited ortaklığın her birindeki National Bank of Greece SA veya bir bağlı şirketine ait ortaklık hisseleri üzerindeki ortak kontrolün, Goldman Sachs Asset Management, LP ve Deutsche Altemative Asset Management tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Özel Damla Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi tarafından işletilen Özel Akay Hastanesi'nin, Lokman Hekim Engürüsağ Sağlık Turizm Eğitim Hizmetleri ve İnşaat Taahhüt AŞ tarafından devralınması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.

Semt Marketçilik Lojistik İnş. San. ve Tic. AŞ tarafından 'Çağrı Semt' markası altında işletilen işletmelerin kiracılık haklarının ve bazı demirbaşlarının Yeni Mağazacılık AŞ tarafından, Acron Bilişim AŞ'nin belli orandaki hissesinin EOH International Proprietary Limited tarafından devralınmasına ilişkin işlemlere izin verildi.

IHI Corporation ile JFE Engineering Corporation iştiraki olan Japan Tunnel Systems Corporation ve Mitsubishi Heavy Industries Ltd iştiraki olan Mitsubishi Heavy Industries Mechatronics Systems Ltd tarafından ortak girişim kurulması işlemine izin verilmesi kararlaştırıldı.

Reichhold Kimya Sanayi ve Ticaret AŞ'nin belli orandaki hissesinin, Volantis Kimya Sanayi ve Ticaret AŞ, Yakut İşçimenler, Kutiş Kimya Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından devralınması işlemine izin verildi.
Kaynak: AA