Ömer Döngeloğlu, Yozgat'ta FETÖ Terör Örgütüne Lanet Okudu

İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu, Yozgat ve Sorgun ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimini protesto eden vatandaşlar ile bir araya gelerek, Milli İrade Nöbetine destek oldu.

Ömer Döngeloğlu, Yozgat'ta FETÖ Terör Örgütüne Lanet Okudu
15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan ve aralıksız devam eden demokrasi nöbeti Yozgat ve ilçelerinde sürüyor. Yozgat Cumhuriyet Meydanı ve Sorgun Belediye Meydanında tutulan demokrasi nöbetine İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu’da katılarak destek oldu. Halka seslenen Döngeloğlu, “Dinler arası diyalog dediniz, Hıristiyanları cennete sokmak için binlerce takla attınız. Yahudi ve Hristiyanlara cennette yer ararken kendi topraklarınızın insanına, bu millettin çocuklarını lazerli bombalarla, tanklarla saldırdınız ve 250 kardeşimizi şehit ettiniz. Canımızı aldınız. Sizin hoşgörünüz, sizin sevgi ve merhamet laflarınız bu muydu? İstanbul Boğaziçi Köprüsü’nde bir hanımefendiyi elinde Türk bayrağı olduğu için tankın altından ezecek kadar kitapsızsın, nursuzsun, size lanet olsun. Yazıklar olsun, 40 yıllık oyununuz 15 Temmuz Cuma akşamı bozuldu. Allah oyunlarınızı bozdu" dedi.

Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’e yazdığı şiirleri seslendirmesiyle tanınan Dursun Ali Erzincanlı’da, Milli İrade Şehidi Ömer Halisdemir anısına yazılan 30 Kuş isimli şiiri Yozgat’ta seslendirdi.

Yozgat’ta düzenlenen demokrasi nöbetine Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Belediye Başkanı Kazım Arslan, İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, Sorgun ilçesinde düzenlenen etkinliğe ise Sorgun Kaymakam vekili Oğuzhan Sargın, Milletvekili Yusuf Başer, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA