Murat Ülker'den Demokrasi Şehitlerinin Yakınlarına İş İmkanı

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ülker: 'Sivil demokrasi şehitlerinin birinci derece yakınlarına destek olmak için işe alımda öncelik vermek istiyorum'.

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, sivil demokrasi şehitlerinin birinci derece yakınlarına destek olmak için işe alımda öncelik vermek istediğini bildirdi.

Ülker, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Sivil demokrasi şehitlerinin birinci derece yakınlarına destek olmak için işe alımda öncelik vermek istiyorum.' ifadesini kullandı.

Ülker'in yaptığı paylaşımda başvuru ve detay için yönlendirmede bulunduğu Yıldız Holding İletişim Merkezi'nin Twitter hesabı ile Holding'in sitesinden de konuya ilişkin bir duyuru yayımlandı.

Duyuruda, şunlar kaydedildi:

'Yıldız Holding'in 15 Temmuz sivil demokrasi şehitlerinin kıymetli aileleri; şehidinizin acısını paylaşıyor, sizlere başsağlığı diliyoruz. Şehitlerimizin birinci dereceden aile fertlerinden ihtiyacı olan bir kişiyi, ülkemiz genelindeki Yıldız Holding'e bağlı şirketlerimizde istihdam etmeyi sorumluluk olarak görüyoruz. Başvurularınız, ihtisaslarınıza uygun iş kollarındaki müsait pozisyonlar için liyakat esasına göre değerlendirilecek ve önceliklendirilecektir. Sizi ailemizde görmekten memnuniyet duyacağız. İlgilenenlerin, İçişleri Bakanlığı listesindeki tespit, nüfus bilgileri ve öz geçmişleriyle 'insankaynaklari@yildizholding.com.tr' adresine başvurmaları yeterlidir.'

Kaynak: AA