Bilecik'te De Taçlandırılacak Demokrasi Nöbetine Bozüyük'ten Büyük Destek

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla birlikte tüm Türkiye’de meydanlarda başlayan ‘Demokrasi Nöbeti’ Bilecik’te de taçlandırılacak. Bilecik’te yapılacak miting programına Bozüyük’te yoğun bir katılımla destek verecek.

Bilecik'te De Taçlandırılacak Demokrasi Nöbetine Bozüyük'ten Büyük Destek
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın meydanlarda devam eden ‘Demokrasi Nöbeti’yle ilgili İstanbul Yenikapı’da yapılacak ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ açıklamasının ardından tüm illerde bu mitingle eş zamanlı olarak yapılacak miting hazırlıklarına başlandı. Bilecik’te 7 Ağustos 2016 Pazar günü saat 17:00’de Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne tüm ilçeler destek verecek. Mitinge katılmak isteyenler için aynı gün Bozüyük’ten Cumhuriyet Meydanı’ndan saat 15:30’dan itibaren otobüs seferleri düzenlenerek vatandaşların miting alanına ulaşımları ücretsiz olarak sağlanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Yenikapı’da yapılacak olan silahlı kuvvetlerin komuta kademelerinin, sanatçıların, siyasi partilerin ve lider kadroların davet edildiği mitingde tüm Türkiye’ye hep birlikte mesaj verilirken normalleşme süreci de başlatılmış olacak.
Kaynak: İHA