Akçakale Belediyesi FETÖ'nün Yurdunu Kapattı

Akçakale’de ki FETÖ’ye ait olan Muzaffer Aslan Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu’na Akçakale Belediyesi zabıta ekipleri tarafından dün düzenlenen operasyonla kapısına kilit vurularak kapatıldı.

Akçakale Belediyesi FETÖ'nün Yurdunu Kapattı
FETÖ/PDY’nin Akçakale’de ki hayırsever vatandaşlardan yardım adı altında toplanan paralarla 2008 yılında inşa ettikleri Muzaffer Aslan Orta Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu’na Akçakale Belediyesi zabıta ekipleri ile operasyon düzenledi.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın Kaymakam Eyüp Fırat ile yapılan görüşme erkek öğrenci yurdu kapatılırken, devlet hazinesine aktarılması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, "FETÖ’nün 15 Temmuzdan sonra yapmak istedikleri darbe biz en iyisi buna darbe demeyelim, terör saldırısı diyelim. 15 Temmuz sonrası FETÖ terör örgütünün buradaki uzantısının öğrenci yurdu olarak kullandıkları bina aslında onlara ait değil halktan toplanan para ile yapılmıştır. Belediye olarak biz sayın kaymakamlığımıza ve ilçe Emniyet müdürlüğüne bildirerek kendi tabelamızı astık. Şu anda süreç devam ediyor. Süreç tamamlanır tamamlanmaz de Akçakale halkının istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA