AA'nın 'Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi' Dergisine Yoğun İlgi

Ispartalı vatandaşlar, FETÖ'nün darbe girişimine karşı demokrasi nöbetini sürdürdüğü alanda dağıtılan AA'nın 'Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi' dergisine yoğun ilgi gösterdi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Bilgiç: ' Dergi, FETÖ'nün gerçek yüzünü fotoğraflarla yazılarla Türkiye'deki terörist saldırının, darbe girişiminin hikayesini bize hazırlayıp, önümüzdeki yıllara taşıyabileceğimiz bir eser olmuş' Isparta Valisi Günaydın: 'AA'nın çıkarmış olduğu dergi tarihte ihanet çetesinin ortaya koyduğu bir vesikadır. Gelecek nesiller bu ihanet çetesinin yapmış olduklarını daha iyi anlayabilmeleri için bundan daha iyi eser olamaz'

Ispartalı vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı demokrasi nöbetini sürdürdüğü alanda dağıtılan AA'nın 'Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi' dergisine yoğun ilgi gösterdi.

AA'nın 'Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi' dergisi, Ispartalıların demokrasi nöbetini sürdürdüğü Hükümet Meydanı'nda kurulan stantta vatandaşlara dağıtıldı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Rektörü İlker Çarıkçı, Emniyet Müdürü Halil Altan, İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Cömert, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun ve İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat da standı ziyaret ederek, vatandaşlara dergi dağıttı.

Bilgiç, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, AA'nın ortaya koyduğu derginin gelecek için önemli bir kaynak olduğunu belirterek, 'Dergi, FETÖ'nün gerçek yüzünü fotoğraflarla yazılarla bu Türkiye'deki terörist saldırının, darbe girişiminin hikayesini bize hazırlayıp, önümüzdeki yıllara taşıyabileceğimiz bir eser olmuş' dedi.

Ülkenin kolay kolay bu darbe girişimini unutmayacağını ifade eden Bilgiç 'İnanç kisvesi altında bu ülkeye yapılan bu terörist saldırıyı bu millet asla unutmayacaktır. Tabii ki de AA'ya hazırladığı belge için teşekkür ediyoruz. Ben yeniden bize milli mücadele yaşatan 79 milyon vatandaşımıza, değerli Ispartalılara, 15 Temmuz'dan itibaren tüm meydanları dolduran askeri birliklerinin önüne koşa koşa giden vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, gazilere acil şifalar diliyorum. Allah, bu millete böyle kederler bir daha yaşatmasın inşallah' diye konuştu.

Türk milletinin her zaman uyanık olması gerektiğini dile getiren Bilgiç, FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen'in sözlerine kulak verenlerin ismi kazınana kadar mücadeleye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Isparta Valisi Günaydın da AA'nın çıkardığı derginin çok önemli bir belge olduğunu söyledi. Böyle bir yayının ortaya koyulmasından dolayı AA yöneticilerine teşekkür eden Günaydın, 'AA'nın çıkarmış olduğu dergi tarihte ihanet çetesinin ortaya koyduğu bir vesikadır. Gelecek nesiller bu ihanet çetesinin yapmış olduklarını daha iyi anlayabilmeleri için bundan daha iyi eser olamaz. Ben bu nedenle AA'nın değerli yöneticilerine bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Böyle bir eserin toplum tarafından iyi okunması ile bu ihanet çetesinin gerçek yüzü daha iyi anlaşılmış olacak' ifadesini kullandı.

15 Temmuz akşamı bu milletin parasıyla alınan silahları millete çeviren bu çetenin bu milletten gereken cevabı aldığını dile getiren Günaydın, 'İnşallah bu dergiyi okuduğumuzda bu ihanet çetesinin bundan sonra ortaya koyacağı ihanetler karşısında toplulumuz daha duyarlı olacaktır ve bu kalkışmalar karşısında daha bilinçli hareket edecektir.' dedi.

Öte yandan Hükümet Meydanı'nda sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi, demokrasi nöbetinde, Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleriyle darbe girişimine tepki gösterdi.

Alanda GÜLBİRLİK tarafından gül suyu dağıtıldı, vatandaşlara gül şurubu ikram edildi.

Kaynak: AA