Şanlıurfa'da Kaza Açıklaması 5 Yaralı

Şanlıurfa’da meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralanırken otomobilde sıkışan iki kişi itfaiyenin uzun süren çabaları sonucunda çıkartılabildi.

Şanlıurfa'da Kaza Açıklaması 5 Yaralı
Edinilen bilgiye göre kaza, öğleden sonra saat 13.00 sıralarında Şanlıurfa Hal Pazarı (ŞUTİM) girişinde yaşandı. Mehmet G.’nin kullandığı 63 KU 882 plakalı lüks otomobil, ŞUTİM’e dönüş yapmak isteyen Salih T. yönetimindeki 06 GGF 52 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen otomobiller seyir halindeki TIR’a çarparak durabildi. Kazada otomobil sürücüleri Mehmet G. ile Salih T.’nin yanı sıra Emine T., Mahmut T. ve Fatih T. yaralandı. Yaralılardan bazıları olay yerine çağrılan ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken otomobilde sıkışan bir kadın ile bir çocuk ise itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu çıkartılabildi. Ambulansa alınan diğer yaralılar da hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazayı gören bir vatandaş, otomobillerin birden çarpıştığını ve seyir halindeki bir kamyonun da aynı yönden geldiğini ifade ederek, otomobilde sıkışanların itfaiye tarafından çıkartıldığını belirtti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA