Hepsiburada.Com'dan Kitap Kategorisinde Yüzde 40'A Varan İndirim

Hepsiburada.com, en çok ilgi gören kategorilerinden biri olan kitap kategorisinde yüzde 40'a varan indirim fırsatı sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, kitap kategorisinde e-ticaret sektörünün en kapsamlı arşivini oluşturan hepsiburada.com, yaz aylarının en popüler kitaplarını yüzde 40'a varan indirimlerle satışa sunuyor. İndirim fırsatının yanı sıra 'süper hızlı gönderi' gibi farklı hizmetleri bulunan hepsiburada.com, kitapseverlerin seçim yapmasını kolaylaştırmak için de 'Yaz Aylarının En Çok Okunacak Kitapları' sayfasını oluşturdu.

Ünlü yazarların imzalı kitaplarının da alınabildiği hepsiburada.com'da en çok satan kitaplar listesinin ilk üç sırasında 'Havva'nın Üç Kızı' kitabıyla Elif Şafak, 'Senden Sonra Ben' eseriyle Jojo Moyes ve 'Bebek Kafası' ile Vedat Özdemiroğlu yer alıyor.

Ayşe Kulin, Adam Fawer, Talha Uğurluel, Halil İnalcık, Mete Yarar, Ceyhun Bozkurt, Pelin Çift, Ömer Faruk Harman, Nejat İşler, Debbie Macomber, Sarah Jio, Hikmet Anıl Öztekin, Stephen King, Soner Yalçın, Canan Tan, İskender Pala, İlber Ortaylı, Ahmet Ümit ve Orhan Pamuk gibi ünlü yazarların en çok okunan eserleri de hepsiburada.com'un yaz ayları için oluşturduğu özel kitap kampanyası sayfasında yer alıyor.

Kaynak: AA