Demokrasi Nöbetinde Ahmet Yenilmez Rüzgarı

15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü üyelerinin gerçekleştirdiği darbe girişimine karşı tutulan demokrasi nöbeti halkın yoğun katılımıyla devam ederken demokrasi nöbetlerine sevilen sanatçılar da destek veriyor.

Demokrasi Nöbetinde Ahmet Yenilmez Rüzgarı
Tüm yurtta olduğu gibi Bozüyük’te de aralıksız olarak devam eden demokrasi nöbetine katılarak destek veren dün akşamki isim sevilen tiyatro sanatçısı, aktör, şair ve yazar Ahmet Yenilmez oldu. Cumhuriyet Meydanı’nda, akşam namazının ardından başlayan ve gece boyunca devam eden programa Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam ve vatandaşlar katıldı.

Gecenin konuğu sevilen sanatçı Ahmet Yenilmez, yaptığı konuşmada, "15 Temmuz yeniden dirilişimize vesile olsun inşallah, Allah bir daha böyle ihanetleri bu necip millete yaşatmasın inşallah. Allah huzurumuzu bozmak isteyenlere, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin inşallah. Sofralarımız bereketli olsun, tarlalarımız bereketli olsun, çocuklarımızın istikbali aydınlık olsun. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin” dedi.

Ardından sahneye gelen Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Yenilmez’e katılım ve destekleri için teşekkür ederek günün anısına hediye takdim etti. Burada konuşan Başkan Bakıcı, Ahmet Yenilmez’in ‘Sevdam Gözlerinde Kaldı’ adlı bir sinema filmi çektiğini, bu filmin Bilecik’te çekilen ilk sinema filmi olduğunu belirterek kendisinden Allah razı olsun, inşallah hepimizin seyretme imkanı olur” dedi.

Başkan Bakıcı konuşmasında ayrıca “Milliyetçi olarak, devletine sahip olan, bizleri yalnız bırakmayan, devlet denildiği zaman, bayrak denildiği zaman, bu topraklar denildiği zaman, işte yerinde oturmayan, rahatsızlığına rağmen gelerek, bizleri burada onurlandıran, gururlandıran, yüzümüze karşı aslında kimsenin duymak istemediği ama gerçekte söylenmesi gerekenleri söyleyen insanlardan Allah bin kere razı olsun. Gezi olaylarında gezip, dolaşan bu memleketi yakanlara karşı bizim için yanımızda olan bu gün böyle büyük üstatlara muhakkak sahip çıkıp destek olmalıyız” dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden demokrasi nöbetinde hep bir ağızdan büyük bir coşkuyla marşlar söylenirken vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Kaynak: İHA