Ankara'da Toplu Sünnet Şöleni

Akyurt ilçesinde sünnet ettirilen 100 çocuk için şölen düzenlendi.

Akyurt ilçesinde belediye tarafından sünnet ettirilen 100 çocuk için şölen düzenlendi.

Kültür Merkezi Düğün Salonu'ndaki sünnet şöleni Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı.

Şölende konuşan Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, sünnetin, erkek çocuklarının hayatındaki önemine değindi.

Belediye olarak 13 yıldır sünnet şöleni düzenlediklerini ifade eden Ayantaş, bu organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Ayantaş, geçmiş yıllarda çocukları anlaşmalı sağlık kliniklerinde sünnet ettirdiklerini anlatarak, artık çocukları hijyen konusunda dava güvenilir olan hastanelerde sünnet ettirdiklerini belirtti.

'Özellikle son 10 yılda, bugün sünnet düğünü yaptığımız bu salon başta olmak üzere birçok hizmeti ilçemize kazandırarak Akyurt'u Ankara'nın gözde ilçelerinden biri haline getirdik. Önümüzdeki yıllarda yapacağımız hizmetlerle de Akyurt'u daha gelişmiş bir ilçe haline getireceğiz.' diyen Ayantaş, şölene katılan herkese teşekkür etti.

Ayantaş, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından meydanlardaki demokrasi nöbetinin de sürdüğüne işaret ederek, herkesi şölenin ardından Cumhuriyet Meydanındaki demokrasi nöbetine davet ettiğini dile getirdi.

Ayantaş'ın çocuklarla pasta kestiği şölende her çocuğa bisiklet hediye edildi.

Şölene, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Demirağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Aycan, Akyurt Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Dilek Dülger ile veliler katıldı.
Kaynak: AA