Afyonkarahisar'da Demokrasi Nöbetleri

Afyonkarahisar'da 15 Temmuz darbe girişiminin ardından meydanda tutulan demokrasi nöbetinin 7 Ağustos Pazar günü taçlandırılacağı ifade edildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, demokrasi sınavında, gösterdiği birlik ve beraberliği ile Türkiye genelinde takdir gören Afyonkarahisar halkının, vatanına, milletine, bayrağına ve demokrasisine sahip çıktığı belirtildi.

Gencinden, yaşlısına, kadınından, çocuğuna, kadar binlerce vatandaşın sokaklara akın ettiği 15 Temmuz'dan bu yana ülke genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da 20 gün boyunca tarihi günlerin yaşadığına işaret edilen açıklamada, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından 7 Ağustos Pazar günü taçlandırılacak demokrasi nöbetinin, birbirinden renkli organizasyonlara sahne olacağı kaydedildi.

Afyonkarahisar Belediyesi Mehteran Takımı gösterileri, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuarı Tasavvuf Müziği ve kahramanlık türkülerinin yer alacağı gecenin, havai fişek gösterisi ile devam edeceği, gecenin kılınacak şükür namazı ile sona ereceği aktarılan açıklamada, Afyonkarahisar Belediyesi tarafından düzenlenecek programa tüm halkın davetli olduğu bildirildi.

Kaynak: AA