Muratpaşa'da Sünnet Şöleni

Muratpaşa Belediyesi’nin her yıl düzenlendiği Sünnet Şöleni’ne bu yıl engelli çocuklar da davet edildi. Şölen, ’Bütün çocuklarımız eşittir’ sloganıyla Cumartesi günü Yenigün Mahallesi’ndeki Şehitler Parkı’nda düzenlenecek.

Muratpaşa'da Sünnet Şöleni
Muratpaşa Belediyesi’nin, ilçede maddi imkanları kısıtlı ailelerin 5-12 yaş aralığındaki çocukları için her yıl düzenlediği sünnet şöleninin bu yıl çok özel konukları olacak. Bu yıl, engelli çocuklar da sünnet heyecanı yaşayacak. ’Bütün çocuklarımız eşittir’ sloganıyla düzenlenecek şölene de katılacak olan engelli çocuklar, gönüllerince eğlenecek.

Cumartesi günü saat 18.00’de Yenigün Mahallesi’ndeki Şehitler Parkı’nda gerçekleştirilecek şölenle 402 aile çocuklarına eksiksiz bir sünnet düğünün yapmanın mutluluğunu yaşayacak. Şölen öncesi Muratpaşa’da sağlık kurumlarında uzman doktorlarca sünnet olacak çocuklar, gönüllerince eğlenecek. Sünnet kıyafetleri Muratpaşa Belediyesi’nce verilecek çocukları şölende ayrıca sürpriz hediyeler de bekliyor. Sünnet Şöleni’nde Murat Balaban konser verecek.
Kaynak: İHA