Mamak Belediyesi Konservatuvar Kayıtları Başladı

Mamak Belediyesi Konservatuvarı yeni dönem öğrenci kayıtlarına başladı. Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Tiyatro ve Halk Oyunları branşlarında eğitim verecek olan konservatuvar kayıtları 23 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek.

Mamak Belediyesi Konservatuvar Kayıtları Başladı
Okul gibi çalışan konservatuvarda bugüne kadar yüzlerce sanatsever eğitim aldı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Belediye olarak Mamaklı gençlerimizin eğitim, kültür ve sporda en güzel şekilde eğitim almaları için elimizden gelen her türlü desteği ve imkanı sağlıyoruz. Mamak Kültür Merkezi bünyesinde eğitim çalışmalarına devam eden konservatuvarımıza kendilerini yetenekleri doğrultusunda geliştirmek isteyen bütün sanatseverleri bekliyoruz" dedi.

Uzman hocalar eşliğinde 2 yıllık eğitim

Konservatuvara müracaat edecek kursiyerlerin 2 adet vesikalık fotoğraf, 1 kimlik fotokopisi ile şahsen Mamak Kültür Merkezi bünyesinde bulunan kurs kayıt bölümüne müracaat etmesi gerekiyor. Tiyatro Bölüm Başkanı Kenan Olpak, Türk Sanat Müziği Bölüm Başkanı Ali Toprak, Türk Halk Müziği Bölüm Başkanı Adnan Şahin ve Halk Oyunları bölümünde ise Yahşettin Konak ve Sevda Patır gibi usta isimler eşliğinde eğitimler sürdürülüyor. 2 yıl devam eden eğitimler sonrası mezunlara sertifika veriliyor.
Kaynak: İHA