Kartepe Muhtarlık Müdürlüğü Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kartepe Belediye Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri muhtarları ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Kartepe Muhtarlık Müdürlüğü Ziyaretlerini Sürdürüyor
Belediyecilik hizmetleri kapsamında işlemlerin daha hızlı ve sağlıklı ilerlemesi için mahalle muhtarlarının sorunlarına her zaman muhatap bulabileceği şekilde hizmet veren Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, yapılan hizmetlerin takibi ve koordinasyonda sürekliliğin sağlanması için muhtarları kendi bürolarında düzenli olarak ziyaret ediyor. Son olarak Derbent Mahalle Muhtarı Ramazan Güneş Hallaç’ı muhtarlık ofisinde ziyaret eden Kartepe Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü İsmail Er, mahallede yürütülen belediye ve muhtarlık faaliyetleri ile ilgili Muhtar Hallaç ile fikir alışverişinde bulundu.

Muhtar Ramazan Güneş Hallaç, Kartepe Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan mahalle halkı ve muhtar olarak çok memnun olduklarını belirtirken, “Mahallemizde alt yapısı tamamlanmış sokaklarımızın üst yapısının da parke ya da asfalt yapımının en kısa zamanda tamamlanacağına inanıyoruz. Başkanımızın bugüne kadar yaptırdığı tüm hizmetler için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Üzülmez’in Muhtarlık kurumunu çok önemsediğinin altını çizen Kartepe Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü İsmail Er ise, “ Başkanımızın yönlendirmeleri doğrultusunda muhtarlarımızla kesintisiz işbirliği içerisindeyiz. Sürekli diyalog ve istişarelerin hizmet ve sorunların çözümü noktasında ne kadar etkili olduğunu karşılıklı olarak görüyoruz. Bu doğrultuda muhtarlarımıza yaptığımız ziyaretleri de önemsiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA