Karayollarında Durum

Karayollarının bakım, onarım ve yenileme çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.



Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, araç sürücüleri için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde mevcut uygulanan durum sürdürülecek. Fati̇h Sultan Mehmet Köprüsü'nde 1'inci sınıf araçlar (panelvan ve van türü araçlar dahi̇l) i̇le toplu taşıma araçların geçişine devam edilecek. Bu köprüyü kullanmakta olan 2, 3, 4 ve 5'inci sınıf araçlar i̇le ki̇myasal madde taşıyan araçlar zorunlu olarak Yavuz Sultan Seli̇m Köprüsü'nden geçiş yapacak. Söz konusu araçlar için Avrupa Yakası'nda Mahmutbey Kavşağı ve Hasdal Kavşağı, Anadolu Yakası'nda Çamlık Kavşağı ve Orhanlı Kavşağı kullanılarak Yavuz Sultan Seli̇m Köprüsü'nden yasak saat uygulaması olmaksızın 31 Ağustos saat 24.00'a kadar devam edecek.

Korkuteli-Elmalı yolunun 32-39'uncu kilometrelerinde sathi kaplama yenileme çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Maçka-Gümüşhane yolunun 13-14'üncü kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle yolun her iki yönünde trafik tek şeritten ve servis yolundan sağlanıyor.

Kaynak: AA