Edremit AK Gençlik'ten 15 Temmuz Şehitleri İçin Lokma Hayrı

AK Parti Edremit Gençlik Kolları, 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişimi sonucu şehit olanlar başta olmak üzere, tüm şehitler için Edremit Belediyesi önünde lokma hayrı düzenledi.

Edremit AK Gençlik'ten 15 Temmuz Şehitleri İçin Lokma Hayrı
Yapılan lokma hayrına AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, AK Parti Edremit Gençlik Kolları, kadın kolları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Edremit Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Şentürk lokma hayrına katılanlara teşekkür etti. Süleyman Şentürk yaptığı açıklamada; “15 Temmuz tarihinde yaşadığımız darbe girişimini Edremit Ak Parti Gençlik Kolları ve Teşkilatımız adına lanetle kınıyoruz. "Sana şehadeti emrediyorum" diyen komutanın emrini yerine getiren bir neslin evladı olmaktan da gurur duyuyoruz. Türkiye’miz üzerinde oynanmak istenen oyunun son perdesi 15 Temmuz da bu yüce halkımız tarafından akabete uğratılmıştır. 15 Temmuz öyle bir tarih olmuştur ki, tüm dünya adeta şok olmuştur. Dünyaya demokrasi dersi verdiğimiz gibi birçok demokrasi havarilerinin maskeleri de düşmüştür.

Al bayrağımızın rengini nereden aldığını, Ay ve Yıldızın neyi simgelediğini bir kez daha göstermiş olduk. Bayrağımız rengi Ömer Halis Demir’lerin kanının rengidir, Hilal bağımsızlığımızın ifadesidir, Yıldız İse Şehitlerimizin sembolüdür. Böyle bir Bayrağı hiç kimse indiremeyecektir. Bu ülkenin Ezanını kimse susturamayacaktır. Bütün terör örgütleri ve bunları ellerinde oynatan kuklacıları kim olursa olsun bu ülkenin bir karış toprağında size yaşama hakkı tanımayacağız. Edremit AK Parti Gençlik Kolları olarak şehitlerimiz adına ne kadar hayır ve dua etsek azdır. Şu an bu meydanda ve tüm Türkiye de Bayrağımızın dalgalanmasını, ezanlarımızın okunmasını ve bağımsızlığımızı şehitlerimize borçluyuz. 15 Temmuz’dan sonra Türkiye de artık yeni bir kardeşlik iklimi oluşmuştur. Fetöcü darbecilerin hiç hesaba katmadıkları bu birlikteliğimiz için bundan böyle bizlere de büyük görevler düşmektedir.

Son olarak şunu söylemek isterim ki 15 Temmuz birçok şeyin miladı olmuştur darbe gecesi tankın altına yatanlar ile ATM lerin önünde yatanları tanımış olduk” dedi.

Lokma hayrına katılan AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü “Darbecilere karşı direnirken hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Ak parti Edremit teşkilatı olarak ülkemize ve demokrasimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Vatanımız için canını veren şehitlerimizin ruhları şad olsun. Gençlik kollarımızın yaptığı hayrı Allah kabul eylesin, emeği geçen tüm genç arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA