Döşemealtı Halk Tiyatrosu'nda Yeni Sezon Hazırlıkları

Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu (DHT), yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı “Entrikalı Dolap Komedisi” adlı oyunla tiyatroseverlere 'merhaba' demeye hazırlanan Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu’nda (DHT) geri sayım başladı.

Oyunun yönetmeni Murat Savaş, Döşemealtılı tiyatroseverlere hızlı ve eğlenceli bir komedi oyunu hazırladıklarını belirterek, 'Döşemealtı’nın güzel bir sahnesi var. Yeni bir tiyatro olmasına rağmen kadro gayet iyi. Döşemealtı Belediyesi’nin önemli bir hizmeti olan DHT için umarım iyi bir başlangıç olur. Devamında da güzel şeyler yapacağına eminim” dedi.

Yeni oyunla birlikte DHT’nin resmi açılışını da gerçekleştireceklerini belirten Sanat Yönetmeni Müfit Kayacan da yine bu sezon sahneleyecekleri çocuk oyunu için de provalara başlıyacaklarını söyledi.

Oyuncu kadrosunu güçlendirdiklerini dile getiren Kayacan, şunları kaydetti:

'Çocuk oyununda konservatuvardan mezun genç oyuncular görev alacak. Kurumsallaşma çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bunun yanında teknik anlamda mevcut personelden faydalanabilmek adına eğitim çalışması yürütüyoruz. DHT, sadece Döşemealtı değil, Antalya’dan da seyirci çekecek.”
Kaynak: AA