CHP'li Kadınlardan Manifestoya Destek Kampanyası

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Salihli Kadın Kolları, 15 Temmuz başarısız askeri darbesinin ardından İstanbul Taksim Meydanı’nda düzenlenen mitingde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun okuduğu 10 maddelik “Taksim Manifestosu” için imza kampanyası başlattı.

CHP'li Kadınlardan Manifestoya Destek Kampanyası
Demokrasi Meydanı’nda açılan imza kampanyası standına CHP Manisa Milletvekili Mazlum Nurlu, İlçe Başkanı İsmet Kocabıyık, belediye meclis üyeleri, gençlik kolları ve partililer de gelerek destek verdi.

Tüm il ve ilçelerde olduğu gibi Salihli’de de CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Taksim Manifestosu’na destek için ’Taksim Manifestosu’nu Onaylıyorum’ adı altında imza kampanyası başlattıklarını belirten CHP Salihli Kadın Kolları Başkanı Ayten Gürkıvrak, Salihli’de imza kampanyasının Demokrasi Meydanı’nda haftanın 2 günü 23 Eylül’e kadar devam edeceğini belirterek “İmza kampanyamız Pazartesi günleri 15.00-17.00 saatleri arasında, Çarşamba günleri ise 13.00-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Tüm halkımızı ve partililerimizi bu kampanyaya destek vermeye davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA