Beylikdüzü'nde Muhtarlık Ve Çözüm Merkezi Doğa İçinde Konumlanıyor

Ulaşılabilirliği ve şeffaflığı vizyon edinen Beylikdüzü Belediyesi, yeni muhtarlık binası ve çözüm merkezi için hazırlıklara başladı.

Beylikdüzü'nde Muhtarlık Ve Çözüm Merkezi Doğa İçinde Konumlanıyor
Yapılacak projeleri her zaman bulunduğu ortama göre şekillendiren belediye, bu kez de “Mahallemiz Büyükşehir Belediye Çözüm Merkezi ve Muhtarlık” binasını doğa, kent ve insan ölçeği uyumu felsefesiyle tasarlanıyor. Merkezin Ekim ayı sonunda hizmete girmesi planlanıyor.

Beylikdüzü Belediyesi 4’üncüsünü açacağı muhtarlık ve çözüm merkezi için kolları sıvadı. Vatandaşın taleplerini mahalle bazında da kolayca cevaplayabilmek, ilgili birimlere aktarabilmek ve mahalle muhtarlıklarıyla entegre bir şekilde hizmet vermek için muhtarlıklara çözüm masası yerleştiren belediye, “Mahallemiz Büyükşehir Belediye Çözüm Merkezi ve Muhtarlık” binası yapımı için çalışmalara başladı.

Merkezin Ekim ayı sonunda hizmete girmesi planlanıyor.

Doğaya uyumlu muhtarlık binası tasarlanıyor

Tüm muhtarlık ve çözüm merkezlerinin ortak tasarım dilinde olduğu gibi doğa, kent ve insan ölçeği uyumu felsefesiyle tasarlanan“Mahallemiz Büyükşehir Belediye Çözüm Merkezi ve Muhtarlık” binası projesi, hayata geçirilecek. Vatandaşlardan gelen olumlu dönüşlerin sonucu olarak yerel yönetimlerin iki dinamiği olan belediye ve muhtarlıklar Beylikdüzü’nün tüm mahallelerinde zamanla tamamlanacak.
Kaynak: İHA