Başiskele Yolları Güvenli Hale Getiriliyor

Başiskele Belediyesi mahallelerde yapılan yol düzenleme, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları ile yolları daha güvenli ve kullanışlı hale getiriyor.

Başiskele Yolları Güvenli Hale Getiriliyor
İlçe sınırları içerisindeki yollarda Başiskele Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarda, yeni yollar açılırken mevcut yollarda da genişletme, asfalt, parke ve beton yol çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yol seviyesine göre daha düşük seviyede kalan binaların ve yolların güvenliği içinde çalışmalar gerçekleştiren Başiskele Belediyesi, Şehitekrem mahallesi Narçiçeği sokakta binaların ve yolun güvenliği için perde duvar yapımı gerçekleştirirken Yuvacık Yakacak mahallesinde yaklaşık 350 metre uzunluğundaki Yaprak sokak ve Kılıçarslan mahallesi Menekşeli sokak betonla kaplıyor.

Öte yendan Başiskele Belediyesi özellikle yapılaşmanın artacağı düşünülen ve artan bölgelerde ulaşımın sağlıklı olması ve uzun yıllar ihtiyaca cevap vermesi için çalışmalar yapıyor. Çalışmalar kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yeni bir imar yolu açımını Yeniköy Merkez mahallesi Semen sokak ve Eftal sokakta gerçekleştiriyor.
Kaynak: İHA