Şahinbey Belediyesi'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinliği

Şahinbey Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında yaz spor okulları yüzme kursuna katılan 7-13 yaş öğrenciler arasında yüzme yarışması düzenledi.

Şahinbey Belediyesi'den 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinliği
Şahinbey Belediyesi tarafından Akkent Spor Köyü içerisinde hizmete sunulan yüzme havuzunda 4 grup halinde düzenlenen ve 120 öğrencinin yanı sıra 10 engelli sporcu da yarışmaya katıldı.

Düzenlenen yüzme yarışmasına aileler yoğun ilgi gösterdi.

Yarışmaya katılarak dereceye giren öğrenciler ödüllerini Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Ali Aytek’in elinden aldı. Yarışmada dört grupta ayrı ayrı birinci olan sporculara tablet bilgisayar, ikinci olanlara satranç takımı, üçüncü olanlara basketbol topu ve dördüncü olanlara ise futbol topu hediye edildi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yarışmaya katılan tüm sporcuları kutlayarak, ”Yüzme çok önemli bir sosyal faaliyettir ve peygamber efendimizin de sünnetidir. Yapmış olduğumuz yüzme havuzunu çocuklarımızın, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın etkin olarak kullanmalarını istiyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz yüzme yarışmamıza katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyor, dereceye girenleri kutluyorum. İnşallah önümüzdeki yıllarda yüzme havuzu sayımızı yükselterek, bu alandaki ilgiyi arttırmış olacağız” dedi.

Kaynak: İHA