Milletvekili Çetinkaya, Gençlik Merkezini Ziyaret Etti

Gençlik Merkezini ziyaret eden milletvekili Salih Çetinkaya, gençlerin spora yönelik çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Milletvekili Çetinkaya, Gençlik Merkezini Ziyaret Etti
Gençlik ve Spor Bakanlığınca iki yıl önce başlanan ve yapımı bu yıl içinde tamamlanan, Gençlik Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulunan milletvekili Çetinkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş’ten bilgi aldı.

Yapılan inceleme sonrası açıklamada bulunan Çetinkaya, gençlik çalışmalarının sadece spordan ibaret olmadığını belirtti.

Milletvekili Çetinkaya açıklamasında, “Gençlik Merkezimiz, milletine sevdalı, hür düşünebilen, milli ve manevi değerlerine bağlı, cumhuriyet ve demokrasiyi benimsemiş, donanımlı bir gençlik yetişmesine katkıda bulunmak için çalışmalar yürütmektedir.” dedi.

Gençlerin ilgi ihtiyaç ve karakterlerine yönelik çalışmalara ağırlık verildiğini söyleyen milletvekili Çetinkaya, “Bu maksatla gençlik merkezimiz, gençlerimizin serbest zamanlarında ilgi, ihtiyaç ve beklentilerini karşılayarak bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler düzenlemektedir. Bedensel ve zihinsel gelişimlerini katkı sağlayacak faaliyetler yapmaktadır. Bunun dışında Merkezimiz eğitim ve istihdamlarına yönelik kurs, seminer ve girişimcilik programları düzenlenecektir.” diye konuştu.

Kaynak: İHA