Kütahya'da Çelenk Sunma Ve Tebriklerin Kabulü Töreni

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. Yıl dönümü kutlama törenleri Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı.

Kütahya'da Çelenk Sunma Ve Tebriklerin Kabulü Töreni
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ile birlikte protokol üyelerinin tebriklerini Valilik makamında kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı Çelenk Sunma Töreni ve tebriklerin kabulüne Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Baro Başkanı Ahmet Atam, Vali Yardımcıları Sedat Oktar, Hüdayar Mete Buhara, Yüksel Kara ve Aytaç Akgül, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdür vekili Hasan Çevik, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, askeri erkan, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

(EFE)
Kaynak: İHA