İlçelerde Kadın Ve Gençlik Merkezleri Talep Görüyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından altı ilçede yapılan Kadın ve Gençlik Merkezleri hizmet vermeye başladı. Kurslarda kadınlara ve gençlere yönelik kurslar açılıyor.

İlçelerde Kadın Ve Gençlik Merkezleri Talep Görüyor
Büyükşehir Belediyesi her ilçeye, çok amaçlı salon, Yüzme havuzu, fitness salonu, internet salonu, kütüphane, derslikler, oyun salonları ve cep sinemalarının bulunduğu Kadın ve Gençlik Merkezleri kazandırdı. Altı ilçede hizmet vermeye başlayan merkezler ilçelerdeki sosyal hayata büyük canlılık kazandırdı. Merkezlerin hizmet verdiği ilçelerde, öğrenciler için açılan ve içeriğinde değerler eğitimi, tekvando, yüzme gibi branşların yer aldığı yaz okullarından iki bini aşkın genç faydalandı.

İlçelerde açılan yaz kurslarının yanı sıra gelen talepler de dikkate alınarak yetişkinler için de yaz dönemi olmasına rağmen KAYMEK tarafından çeşitli kurslar açıldı. Başta iş güvenliği uzmanlığı, çocuk gelişimi ve bağlama kursları olmak üzere açılan bu kurslar halkın yoğun talebiyle karşılaştı.

Açılan kurslar ve yaz okulları ile kadın ve gençlik merkezlerinin diğer birimlerinden büyük memnuniyet duyan ve bu merkezlerin ilçelerdeki sosyal hayatı canlandırdığını ifade eden vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e teşekkür etti ve kurs çeşitliliğinin artarak devam etmesini istedi.
Kaynak: İHA