Başak Gazetesi 29 Yaşında

Osmaniye’de cesur yayın politikasıyla tanınan çok sayfalı ve renkli yerel haber gazetesi olan Başak Gazetesi 29 yaşına girdi.

Başak Gazetesi 29 Yaşında
Başak Gazetesi Sahibi Bahri Çolpan, gazetenin 29. yayın yılına girmesi dolayısıyla yaptığı açıklamada, gerek basılı yayın olarak ve gerekse internet gazeteciliği olarak, bölgede takdir görmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Çolpan, "Çok çalışıyoruz, çok emek veriyoruz, ama karşılığında sadece bir ‘hiç’ alıyoruz. Basılı yayınımız çok kaliteli olmasına rağmen 29 yıldan bu yana hep kendi fedakarlıklarımızla yayın yaptık. Kimseden bir şey görmedik ve patron hep kendimiz olduk. Yine internet gazetemizi günde en az 10 bin kişi ziyaret ediyor. Aslında basın Osmaniye’nin gelişmesine ve değişmesinde bize göre ilaç gibi lazım olan bir sektördür. Osmaniye’de ne oluyorsa sizler için takip edip anında haberdar ediyoruz. Biz okurlarımıza karşı her zaman sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Bundan böyle okurlarımızdan da basına karşı sorumluluklarını yerine getirmelerini bekliyoruz" dedi.

Gazetenin 29. yayın yılına girmesi dolayısıyla Eylül ayı içerisinde bir dizi etkinlikler yapacaklarını sözlerine ekleyen Bahri Çolpan, "Osmaniye’de çekilecek olan Kan Uykusu filminin yapımcıları, sanatçıları ve gazetemizin yazar, muhabir ve çalışanları ile yemekli bir ortamda buluşup, bu mutlu günümüzü kutlayacağız. Tabi gazetemizin bu günlere gelmesinde emeği geçen bazı iş adamı dostlarımızı da aramızda göreceğiz” dedi.

Kaynak: İHA