AK Parti İl Başkanı Torun'dan, DP Bursa Yönetimine Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, il yürütme kurulu üyeleriyle Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Ali Biliz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Bursa İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun'un, geçtiğimiz haftalarda göreve gelen DP İl Başkanı Ali Biliz ve ekibine iade-i ziyarette bulunduğu belirtildi.

Ziyarette bir konuşma yaptığı belirtilen Torun, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ ihanet çetesine karşı Bursa halkıyla tuttukları demokrasi nöbetine verdikleri destekten dolayı Biliz ve ekibine teşekkür etti. Farklı görüşlerde olsalar da aynı hedef doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Torun, 'Hepimiz bu vatan ve bu millet için çalışıyoruz ve gerektiğinde farklı siyasi görüşlerde de olsak nasıl kenetlendiğimizi demokrasi nöbetlerinde bir kez daha gösterdik. Biz böyle bir ve beraber oldukça hiçbir şer odağı bu güzel ülkede bölücülük yapamayacak, geleceğimizi yıkamayacaktır. Farklı renkler, meydanlarda bir olduk ve gücümüzü dünyaya örnek bir şekilde günlerce gösterdik. O muhteşem manzaraya katkı koyan herkese sonsuz teşekkürler.' ifadelerini kullandı.

DP İl Başkanı Ali Biliz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, siyasetin düşmanlık değil rekabet olduğunu vurguladı. Biliz, ülkenin geleceği için çalışan tüm partilerin arasındaki rekabetin Türkiye'ye güç katacağını ifade etti. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından halkın, siyasilerin ve sivil toplum kuruluşlarının sımsıkı kenetlendiğini belirten Biliz, bu birlikteliğe güç verenlere teşekkür ettiğini bildirdi.

Kaynak: AA