AK Parti'den STK'lara Teşekkür Ziyareti

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki darbe girişiminin ardından düzenlenen milli irade nöbetlerine destek veren sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ziyaretleri sürüyor.

AK Parti'den STK'lara Teşekkür Ziyareti
İl olarak Dil ve Edebiyat Derneği Başkanı Turhan Candan’ı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Dil ve Edebiyat Derneği’nin 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen hain darbe girişimine ilk tepki veren STK’ların başında geldiğini söyledi.

Bu duyarlılığından dolayı Dilm ve Edebiyat Derneği’ne minnet borçlu olduklarını ifade eden Bekiroğlu, "Üniversiteli gençler başta olmak üzere bütün Çorum gençlerine kendini adayan ve onların eğitimi için yoğun çaba sarf eden Dil ve Edebiyat Derneğimiz, 15 Temmuz gecesi de Türkiye’nin aydınlık geleceğini karartmaya çalışan hain odakların emellerine karşı dik duruş sergilemiştir. Bu dik duruşundan dolayı derneğimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Dil ve Edebiyat Derneği’nin eğitimli ve bilinçli bir nesil yetiştirme noktasındaki çalışmalarına dikkat çeken Bekiroğlu, Dil ve Edebiyat Derneği’nin eğitim ve sosyal faaliyetlerine daha güçlü bir şekilde devam etmesi için temenni de bulundu.

Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şube Başkanı Turhan Candan ise ziyaret nedeniyle teşekkür ederek, ülke geleceğine ve millete hizmet için dernek olarak her zaman hazır olduklarını vurguladı. 15 Temmuz’daki darbe girişiminin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu kaydeden Candan, "15 Temmuz tarihi milletimizin birlik olunca neler yapabileceğini tüm dünyaya gösteren bir dönüm noktası olmuştur" dedi.

AK Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu’nun teşekkür ziyaretleri kapsamında İhsan-Der İlim Kültür ve Hizmet Derneği Başkanı Ömer Faruk Sağdıç ve Kamu Şirket Çalışanları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Hüsnü Aykan’ı ziyaret ederek demokrasi nöbetlerine verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.

Ziyaretlerde Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Yaşar Anaç ve parti yöneticileri de hazır bulundu.
Kaynak: İHA