Koçarlı'da 7 Kurban Birden Kesildi

Merhum Başbakan Adnan Menderes’in memleketi Koçarlı ilçesinde darbe girişiminin 19. Gününde şükür ve dua kurbanları kesildi. İlçe Kaymakamı Fırat Çelik önderliğinde Koçarlı’da demokrasi nöbetinin tutulduğu meydana getirilen kurbanlar dualarla kesildi.

Koçarlı'da 7 Kurban Birden Kesildi
Hemşerileri Adanan Menderes’i 1960 ihtilali ve sonrasında kaybeden Aydın’ın Koçarlı halkı 15 Temmuz darbe girişiminin ardından şükür ve şehitlerin ruhu için 7 kurban birden kesti. Program dahilinde Koçarlı Meydanı’na getirilen kurbanlar tekbir ve dualarla kent meydanında kesildi. Kurbanların etlerinin jandarma ve polis teşkilatının yanında Koçarlı’daki ihtiyaç sahibi ailelere bağışlanacağı belirtildi.

Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik önderliğinde, ilçedeki çeşitli sivil toplum örgütlerinin de desteği ile gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan, oda başkanları, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Kurbanların hem şükür hem de şehitlerin ruhuna kesildiğini belirten AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek duaların kabulünü diledi.
Kaynak: İHA