Demokrasi İçin Yollarda

Demokrasi adına Malatya’dan Ankara’ya yürüyerek gitmek için yola çıkan 67 yaşındaki Ömer Fişenkci, Darende ilçesinde yoğun bir ilgi ile karşılandı.

Demokrasi İçin Yollarda
Ankara’ya gitmek için Malatya’dan yola çıkan Ömer Fişenkci yürüyerek geldiği Darende ilçesinde yaptığı açıklamada demokrasi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yollarda olduğunu söyledi.

15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimine tepki çekmek istediğini ifade eden Fişenkci, "2002 yılında Malatya’da bağımsız milletvekili adayı oldum aynı zamanda Erbakan Hoca’nın korumalarındandım. Bizler Malatya’nın öz çocukları olarak Hamido’nun yanında yetişen bir kardeşinizim. Bu zalim FETO terör örgütünün söylemlerini ben yıllar önce tenkit ettim niye tenkit ettim, Battalgazi’nin adını silerek Rahime Batu yaptılar, ben o zamanda bunlara karşı çıktım. Milli irade ve demokrasi adına Malatya’dan çıktık yola ve şu anda Darende’ye geldik. Gücümüzün yettiği yere kadar bunların yanlışlarını anlata anlata gideceğim. Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkını iyi tanır fakat dünya ile mücadele ettiği için Ankara’ya gittiğimde bizimle görüşemeyebilir ama görüşebilirsek eğer FETÖ terör örgütüne karşı verdiği mücadeleden dolayı kendisine teşekkür edeceğim. İnşallah bu halkın birliği, beraberliği devem eder ve hainler emellerine ulaşamaz" şeklinde konuştu.

Darendeli İş Adamı Hasan Hüseyin Yıldırım ise Ömer Fişenkci’yi tesislerinde ağırlayarak duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti. Yıldırım, “Gün birlik günüdür, gün kardeşlik günüdür. Vatanımızın geleceği için siyasi parti ayrımı yapmadan tek yumruk olmalıyız. İnşallah ülkemiz bir daha bu kara tabloyu yaşamaz” diye konuştu.

Kaynak: İHA