Akseki'de Hırsızlık Zanlısı Çaldığı Araçla Yakalandı

Antalya'nın Akseki ilçesinde hırsızlık zanlısı çaldığı araçla yakalandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Akseki İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri rutin devriye görevi sırasında, 42 H 4757 plakalı şüpheli bir aracın kaçtığını fark etti. Kaçarken kaza yapan şüpheli 26 yaşındaki Emrah Yüksek jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Yüksek'in kullandığı panelvan araçta yapılan aramada, çalıntı olduğu belirlenen televizyon, sigara, bilgisayar güç kaynağı, güneş enerjisi paneli, bidonlar içinde benzin, motorin, su sayacı, elektrik kabloları, akü, 5 adet mutfak tüpü ele geçirildi.

Zanlı ifadesinde, 42 H 4757 plakalı aracın çalıntı olduğunu, ayrıca geçen hafta Manavgat ilçesinden 34 DS 3844 plakalı panelvan araç çaldığını ifade etti. Zanlı, çaldığı ilk aracın arıza yapması nedeniyle Akseki'nin Yarpuz Mahallesi yakınlarına park ettiğini, daha sonra otobüse binerek tekrar Manavgat'a döndüğünü ve bir evin önünden ise 42 H 4747 plakalı aracı çaldığını kaydetti.

Zanlının Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından çok sayıda suçtan arandığı da bildirildi. Zanlının bölgede başka hırsızlık olaylarına karışıp karışmadığı araştırılırken, soruşturmasının yapıldıktan sonra adliyeye sevk edileceği ifade edildi.

Kaynak: AA