Turan Güneş'te Yol Genişletme Çalışmaları Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Yıldız Kavşağı’ndan başlayarak Oran semtinden geçip Kepekli Kavşağı’nda sona eren 7 kilometrelik Turan Güneş Bulvarı’nda yol genişletme çalışmalarına başladı.

Turan Güneş'te Yol Genişletme Çalışmaları Başladı
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacak yol genişletme çalışmasıyla, 2 gidiş 2 geliş toplam 4 şerit olan Turan Güneş Bulvarı, emniyet şeritleriyle birlikte 8 şeride çıkarılacak.

Yol genişletme çalışmasının 3 etapta yapılacağını belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, bugün Kepekli Kavşağı tarafında başlayan yol genişletme çalışmasının ilk etabının TRT kavşağına kadar olduğunu, ikinci aşamada TRT Kavşağı-Doğukent Bulvarı bağlantısı arasında süreceğini ve son olarak da Doğukent Bulvarı bağlantı noktası-Yıldız Kavşağı arasında yolun genişletileceğini söyledi.



Üçpınar, Turan Güneş Bulvarı boyunca tüm kaldırımların yenileneceğini ve refüje New Jersey bariyerleri döşeneceğini bildirdi. Turan Güneş Bulvarı’nda, Kepekli Kavşağı tarafında başlayan yol genişletme çalışmaları sırasında yol trafiğe açık tutulurken, çalışma yapılan yerlerde kısmi olarak şerit daraltılıyor.
Kaynak: İHA