Triatlon Avrupa Kupası Finali Alanya'da Yapılacak

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Güneş: 'Bu senenin Triatlon Avrupa Kupası finalini 1416 Ekim'de Alanya'da yapacağız'.

Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, bu yılın Triatlon Avrupa Kupası finalinin 14-16 Ekim tarihlerinde Alanya'da yapılacağını belirtti.

Alanya Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Güneş ve beraberindeki Triatlon Federasyonu Asbaşkanı Zafer Peker, Basın Kurulu Başkanı Erdoğan Kahya ve Alanya Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erdal Tamrak, Kaymakam Hasan Tanrıseven'i makamında ziyaret etti.

Güneş, çalışmaları ve Alanya'da düzenlenecek programlarla ilgili bilgi verdi.

Triatlon sporunun Türkiye'de 1991'de yapılmaya başladığın aktaran Güneş, '2001'de Türkiye Triatlon Federasyonu kuruldu. O günden bu zamana bir çok faaliyet gerçekleştirdik. Bu senenin Triatlon Avrupa kupası finalini 14-16 Ekim'de Alanya'da yapacağız. Bütün sporcular Alanya'da olacak. Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ile bu zamana kadar çok güzel işler yaptık. Sayın Tanrıseven'e ev sahipliğinden ve bizleri en iyi şekilde ağırladığından dolayı çok teşekkür ediyorum.' ifadelerini kulandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Tanrıseven de 25 yıllık süreçte farklı şampiyonalara ev sahipliği yaptıklarını aktardı.
Kaynak: AA