Pamuklar'a Yeni Sağlık Ocağı Ve Kapalı Pazar Yeri

Yaptığı modern çalışmalarla Yenimahalle’yi Ankara’da en çok tercih edilen ilçelerden biri haline getiren Yenimahalle Belediyesi, bu kez de Pamuklar Mahallesine yeni bir çehre kazandırıyor.

Pamuklar'a Yeni Sağlık Ocağı Ve Kapalı Pazar Yeri
Pamuklar’da sağlık ocağı ve kapalı pazar yeri inşaatına başlayan belediye, yapıları en kısa sürede tamamlamak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

"Evlerimiz değer kazandı"

330 metrekare alan üzerine inşa edilen ve 8 doktor kapasiteli sağlık ocağında aşı odası, acil yardım odası, emzirme odası, muayene odaları, mutfak ve tuvaletler bulunurken, asma germe sistemiyle üzeri kapatılacak olan 2 bin 450 metrekare alana sahip kapalı pazar yerinde, zabıta noktası, dükkanlar ve 400 metrekarelik hizmet alanı bulunuyor. Vatandaşlar ise mahallenin modern bir hale geldiğini ve evlerinin de bu sayede değer kazandığını söyleyerek, yetkililere teşekkür etti.

"Yenimahalle’nin her noktasına eşit hizmet"

İnşaatların kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Şentepe’nin her mahallesindeki eksiklikleri tespit ediyoruz. Bu eksikliklerin bir an önce giderilmesi için ekiplerimiz titiz bir çalışma yürütüyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana Yenimahalle’nin her noktasına sahip çıkıp, eşit hizmet götürmeye gayret ettik. Yalnız belediye olarak kendi yetki alanımızda olan işlerimizi değil sağlık ve eğitim alanında da gücümüz ölçüsünde çalışmalar yaptık" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA