MÜSİAD Konya Şubesi Üyeleri Geleneksel Piknik Programında Bir Araya Geldi

MÜSİAD Konya Şubesi, üyelerine ve ailelerine iş stresinden kurtulma, kaynaşma ve sohbet ortamı sağlamak amacıyla geleneksel olarak düzenlediği piknik programı Kızılören Kuruçeşme Kervansarayı’nda gerçekleştirildi.

MÜSİAD Konya Şubesi Üyeleri Geleneksel Piknik Programında Bir Araya Geldi
Piknik programına Konya Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Konya Milletvekilleri Hüsnüye Erdoğan ve Hacı Ahmet Özdemir, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, MÜSİAD Konya Şubesi 3’üncü dönem başkanı Ziya Özboyacı ile 5’inci dönem başkanı Aslan Korkmaz, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları (YTB) Başkanı Kudret Bülbül ile çok sayıda MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyeleri aileleri ile birlikte katıldı.

Vali Yakup Canbolat başkanlığındaki heyet Kuruçeşme Kervansaray’ı gezdi. Han’ın eski ve yeni halinin yer aldığı tabloları inceleyen Vali Canbolat, Başkan Şimşek’ten han hakkında bilgi aldı. Düzenlenen voleybol, okçuluk, atıcılık ve çocuklara yönelik uçurtma şenliği ile katılımcılar unutulmaz bir gün geçirdi. Katılımcılara gün boyu yemek, dondurma ve çeşitli ikramlar yapıldı. Piknik programının ardından değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Dr. Lütfi Şimşek, bu tür organizasyonlarla üyeler arasındaki birlik ve beraberliğin daha da artmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.



Başkan Şimşek, “Düzenlediğimiz bu programla hem yoğun iş temposundan biraz olsun uzaklaşmayı hem de üyelerimiz ve aileleri ile bir araya gelerek kaynaşmayı, birlik ve beraberliğimizi artırmayı amaçlıyoruz. MÜSİAD Konya Şubesi olarak üyelerimiz ve ailelerinin katıldığı bu tür programları özellikle önemsiyoruz. Üyelerimizin iş hayatında yaşadığı sorunların çözümü kadar, aile yaşantısında mutlu olmaları da bizler için önemli. Türk ve İslam kültüründe önemli bir yeri olan aile bağlarının korunması, beraberinde başarıyı getirecektir. Aile yaşantısında rahat olan iş adamlarımızın, iş hayatında da başarılı olacağına inanıyoruz. Ayrıca millet olarak ülkemizde yaşanan olaylardan dolayı birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde bu organizasyonumuzun şehrimizin ve milletimizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamasını temenni ediyoruz. Piknik programımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan Valimize, Milletvekillerimize, Selçuklu Belediye Başkanımıza, Ticaret Odası Başkanımıza, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanımıza, üyelerimize ve ailelerine ayrı ayrı teşekkür sunuyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA