Eleşkirt'te Yol Asfaltlama Çalışması

AĞRI – Ağrı’nın Eleşkirt Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından başlatılan yol asfaltlama çalışması devam ediyor.

Eleşkirt'te Yol Asfaltlama Çalışması
İlçeye bağlı Kanatgeren, Düzyayla ve Hasanpınar köy yollarında yapılan asfalt çalışmasının ardından düzenlenen törene Ağrı Valisi Musa Işın, AK Parti Milletvekili Cesim Gökçe, Eleşkirt Kaymakamı Abdulkadir Okay, Eleşkirt Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, belde belediye başkanları İlhami Zeyrek ve Cemal Seferoğulları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kurban kesimi ve İlçe Müftüsü Sait Yıldız’ın yaptığı dua ile başlayan açılış töreninde Kaymakam Abdulkadir Okay ve Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe birer konuşma yaptılar, “Dışarıdan yapılan tüm kumpaslara rağmen devletimiz dimdik ayaktadır ve tam gaz hizmetlerine devam ediyor. Allah’ın izniyle birlik ve beraberliğimiz devam ettikçe, yapacağımız hizmetleri katlayarak devam edeceğiz. Devletimiz ve hükümetimiz daima sizlerin yanındadır, sizlerle beraberdir. Kapım günün 24 saati sizlere açıktır” dediler.

Ağrı Valisi Musa Işın ise, Ağrı iline 2016 yılı içerisinde yapılan çalışmalar ve yatırımlara değindi. Işın, bu yatırımlar kapsamında il genelinde yüzde 60 köy yollarının asfalt olduğunu, Eleşkirt ilçesinde ise bu rakamın yüzde 74 olduğunu belirtti.

Vali Işın, “Bu başarı kişilerin değil devletindir, hükümetindir” diye konuştu.

Kaynak: İHA