Biga'da 40 Kilometrelik Köy Yolu Asfatlandı

Biga ilçesinde köy yollarının yenilenmesi, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 40 kilometrelik yolun asfaltlandığı bildirildi.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, İl Genel Meclis üyeleri Bülent Korkmaz, Nihat Borazan ve İbrahim Eren ile birlikte köylerde yapılan yol çalışmalarını inceledi.

Şahin, Biga'da ulaşım anlamında 40 kilometre mesafelik alanda çalışmaların tamamlandığını söyledi.

Balıklıçeşme ve Selvi köyleri arasındaki yolun ulaşıma hazır hale geldiğini ifade eden Şahin, Tokatkırı köyü ile Hacı Hüseyin Yaylası köyü arasında asfalt döküm çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Çalışmaların sezon boyunca süreceğini dile getiren Şahin, şunları kaydetti:

'Ağaköy-Yeniçiftlik arasındaki yol tamamlandı. Hisarlı köyünün yol ihalesi yapıldı. Hacı Hüseyin Yaylası-Koruoba köyü arasındaki yol yapılıyor. Çeşmealtı köyü yolu Gümüşçay'a bağlanacak. İdriskoru köyü ile Ağaköy'ün içerisindeki kısa mesafeli olan yollar yapılacak. Çeltik-Cihadiye köyleri arasına asfalt dökülecek. Sazoba köyü yolu Bandırma asfaltına bağlanacak. Hisarlı köyü yolunun ihalesi yapılıyor. Köylerimize parke taşı da döşenecek böylece standartlar daha da yükselmiş olacak. Geçen yıla oranla bu yıl çok daha fazla yolumuz asfaltlandı. Bunda Çanakkale milletvekillerimizin büyük payı var. Özellikle Bülent Turan ve Ayhan Gider'e çok teşekkür ederiz. Köylerimize hayırlı olmasını diliyoruz.'

Kaynak: AA