Terör Saldırılarına Tepkiler

Sarıkamış Değişim Derneği Başkanı Saim Ucun, son zamanlarda artan terör olayları nedeniyle kınama mesaj yayımladı.

Ucun mesajında, ülkenin birlik ve beraberliğine karşı, eli kanlı terör örgütlerinin son günlerde ortak hareketle saldırdığını belirtti.

Bu hain saldırılarda masum vatandaşlar ile asker, polis öldüren terör örgütlerine karşı halkın nefret ve kininin her geçen gün katlanarak büyüdüğünü belirten Ucun, şunları kaydetti:

'Hiç şüphe yok ki milletimiz, üzerine çöken bu kara bulutlardan en yakın zamanda birlik ve beraberliğini daha da perçinleyerek çıkabilecek güce sahiptir. Orta Doğu da oynanan oyunlarla ülkemizi bölmeye ve bataklığa sürüklemeye çalışanlar, tarihin çöplüğüne gömülecek. Terör örgütlerinin taşeronları tarafından ülkemizin ana muhalefet liderine suikast yapmaya yeltenmesi ile kaos ortamı oluşturmaya çalışmaları terör için her yolun mubah olduğunun göstergesidir. Ülkemize salınmak istenen korku ve yılgınlık duygularından uzak durmalı, terörün amacına ulaşmasına asla ve asla izin vermemeliyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyanın en büyük sorunlarından olan terör meselesini, er ya da geç çözecek güç ve kudrete sahiptir. Bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı asker ve polislerimize acil şifalar diliyorum.'

Kaynak: AA