Hüseyin Gülerce'den Haçlıları öven FETÖ elebaşı Gülen'e sert tepki

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in 'Haçlı' güzellemesine Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce'den sert tepki: Bu alçaklık, bu yalancılık.

Hüseyin Gülerce'den Haçlıları öven FETÖ elebaşı Gülen'e sert tepki
Hüseyin Gülerce'den Haçlıları öven FETÖ elebaşı Gülen'e sert tepki
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın sunduğu Ortak Akıl programında gündemi değerlendiren Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in, 'Haçlı işgali tehlikeli değil' sözlerine sert çıktı.

Bir konuşmasında Haçlı'yı öven Gülen, 'Haçlının ülkenizi işgal etmesi çok tehlikeli değildir. Çünkü sizinle onların arasında kırmızı çizgiler vardır. Bir kere onlar sizin kadınınıza, kızınıza ilişmezler, mabedinize ilişmezler, ilişmemiş haçlılar' ifadelerini kullanıyor.

Gülen'in bu haçlı güzellemesi, Hüseyin Gülerce'yi çileden çıkarttı. Gülerce en yakın tarihten örnek vererek Gülen'i yalanladı.

'Bu alçaklık, bu yalancılık' diyen Gülerce, 'Köşeye sıkıştığı için ABD'den ve Avrupa Birliği'nden yardım istemenin iğrenç bir şekli bu. Kendisini kurtarmak için Vatikan'a, Ortodoks Kilisesine, ABD'ye, oradaki Kardinallere, papazlara yardım çağrısıdır. Ancak yalan konuşuyor' dedi.


Hüseyin Gülerce'den Haçlıları öven FETÖ elebaşı Gülen'e sert tepki-Video-
Gülen: Haçlılar sizin kadın ve kızlarınıza...

'BU FETÖ DENİLEN SAPIK...'

Gülerce şöyle devam etti:

'Haçlılar kadınınıza kızınıza ilişmezler' diyor Bosna Hersek'te 1992'de Müslümanlara yönelik bir katliam oldu. Bu FETÖ denilen sapık, bu alçak her türlü muameleyi hak ediyor. İdam cezası gelsin bu lafı söyleyen insanı assınlar.

HAÇLILAR BOSNA'DA 25 BİN KADINA TECAVÜZ ETTİ

Bakın Haçlılar ne yapmış Bosna'da; Toplama Kampı Mağdurları Birliği'nin verilerine göre; 1992- 1995 yılları arasında toplam 657 toplama kampı kuruldu, yaklaşık 200 bin sivil bu ölüm kamplarında esir tutuldu, 30 bine yakın insan öldürüldü, yaklaşık 25 bin kadın da tecavüze uğradı.'

'GÜLEN CİNNET HALİNDE'

Hüseyin Gülerce, Gülen'e, 'Yalancı... Hani Haçlılar kadına kıza tecavüz etmiyordu. Kalleş yalancı' diye çıkışarak, bu ülkede adı din adamına çıkmış birisi 'Haçlılar kadına kıza tecavüz etmez' der mi... 20 yıl önce 25 bin kadın tecavüze uğramışken bu lafı eder mi. Bunları kendisini kurtarmak için yapıyor. Hasta bu hain. Cinnet halinde' ifadelerini kullandı.