Burhaniye'de Festival Grup Alaturka Band Konseri İle Noktalandı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 25 Ağustosta başlayan 27.Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali, Grup Alaturka Band Konseri ile sona ererken, Burhaniyeliler, 3 gün boyunca eğlenceye doydu. Cumhuriyet Meydanında Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın anıta çelenk koymasının ardından başlayan festivalde, halk oyunları gösterileri, konserler, tiyatrolar sergi açılışları ve sünnet şöleni yapıldı.

Burhaniye'de Festival Grup Alaturka Band Konseri İle Noktalandı
Burhaniye Belediyesi 27. defa Burhaniye-Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivaline ev sahipliği yaptı. Burhaniyeliler, 3 gün boyunca eğlenceye doydu. Ören meydanında sergi ve stant açılışları yapılırken, İskele meydanında Çorap Kukla Yapım Atölyesi Çocuk Oyunu sahnelendi. Çeşitli yerlerde halk oyunları ekipleri gösteriler yaptı. Birinci günün akşamı da İskele Yat Limanında Mustafa Ceceli, yaklaşık 10 bin kişiye konser verdi. İkinci günde, Ayaklı Kır Bahçesinde 20 çocuk için sünnet şöleni düzenlendi.

Ören Açık Hava Tiyatrosundaki Pijamalı Adamlar adlı tiyatronun ardından da İskele Yat Limanında Selim Gülgören konseri izlendi. Festivalin üçüncü gününde ise Açık İkili Briç turnuvasının ardından Pelitköy ve Bahçelievler mahallelerinde halk oyunları gösterileri düzenlendi.

Akşamda, İskele yat Limanında Grup Alaturka Band konseri izleyenleri coşturdu. Festivalin son eğlencesi olan Grup Alaturka Band konserini Belediye Başkanı Necdet Uysal, Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç ve Meclis Üyesi Galip yardımcı ile vatandaşlar izledi.
Kaynak: İHA