Karacabey'de Yenilenen Hayvan Barınağı Açıldı

Karacabey Belediyesinin yenilediği hayvan barınağı açıldı.

İlçe merkezindeki Hamidiye Mahallesi'nde bulunan barınağın açılış törenine, Karacabey Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Garnizon Komutan Vekili ve Askerlik Şubesi Başkanı Yüzbaşı Hayrettin Sarı, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Özkan, belediye olarak ilçedeki sokak hayvanlarında sahip çıktıklarını söyledi.

Karacabey Harasındaki hipoterapi merkezini otistik çocukların tedavisine yönelik olarak kullanıldığını belirten Özkan, 'Bununla birlikte 300 çeşit kuş türünü içinde bulunduran longoz ormanlarımız var. Celal Acar Yaban Hayatı Koruma ve Rehabilitasyon Merkezimiz var. Karacabey Belediyesi olarak ihtiyaca cevap vermesi maksadıyla burayı güzel bir şekilde düzenledik. Hayvan barınağının Karacabey'de bir eksikliği dolduracağına inanıyorum.' dedi.

Konuşmanın ardından, hayvan barınağının açılış kurdelesi kesildi.

Açılışın ardından açılışa gelen davetlilere hayvan barınağı hakkında bilgi veren Karacabey Belediyesi Veteriner Hekimi Aybars Tunalı, barınağın kapasitesinin artırıldığını ve şartların modern hale getirildiğini ifade etti.

Kaynak: AA